Demirbaşlar Sucuk, geleneksel Türk sucuklarının en kaliteli ve lezzetli örneklerini sunan bir sucuk üreticisidir.

KVKK AYDINLATMA METNİ

Lezzetin Demirbaşı: Demirbaşlar Sucuk

KVKK AYDINLATMA METNİ

DEMİRBAŞLAR SUCUK KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, Şirketimiz tarafından, Veri Sorumlusu sıfatıyla, kişisel verileriniz, iş amaçlarıyla bağlı olarak, aşağıda açıklandığı çerçevede kullanılmak, kaydedilmek, saklanmak, güncellenmek, aktarılmak ve/veya sınıflandırılmak suretiyle işlenecektir. Bu kapsamda Şirketimiz tarafından başta özel hayatın gizliliği olmak üzere, kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak ve kişisel verilerin korunması amacıyla düzenlenen Kanun ve Yönetmelikler gereğince Şirketimiz, kişisel verilerinizin hukuka aykırı olarak işlenmesini önleme, hukuka aykırı olarak erişilmesini önleme ve muhafazasını sağlama amacıyla, uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik tüm teknik ve idari tedbirleri almaktadır.

Bu metnin hedef kitlesi, Şirketimiz çalışanları veya Şirketimize iş başvurusu yapmış olan çalışan adayları dışındaki, Şirketimiz tarafından kişisel verileri işlenen tüm gerçek kişilerdir.

Veri sorumlusu sıfatıyla işlenen kişisel verilere, burada belirtilenlerle sınırlı sayıda olmamak üzere aşağıda yer verilmektedir;

İsim, soy isim, T.C. kimlik numarası, adres, telefon numarası, e-posta adresi, imza, fiziksel mekan/güvenlik görüntü kaydı, çağrı merkezi/hizmet kalitesi ses kaydı, banka hesap numarası, cookie kayıtları

 

Kişisel verilerin işlenme amaçları ve hukuki sebepleri; Tarafınızca paylaşılan kişisel verileriniz;

  • Şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri ve/veya temsil ettiğiniz kurum ve kuruluşları faydalandırmak için, Şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması, pazarlama faaliyetlerinin yapılması, iş geliştirme ve planlama faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi dahil ve fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere gerekli çalışmaların yürütülmesi,
  • Şirketimiz tarafından yürütülen iletişime yönelik idari operasyonların yürütülmesi,
  • Şirketimizin kullanımda olan lokasyonların fiziksel güvenliğinin ve denetiminin sağlanması,
  • İş ortağı/müşteri/tedarikçi (yetkili veya çalışanları) ilişkilerinin kurulması,
  • İş ortaklarımız, tedarikçilerimiz veya sair üçüncü kişilerle birlikte sunulan ürün ve hizmetlere ilişkin sözleşme gereklerinin ve finansal mutabakatın sağlanması,
  • Şirketimizin insan kaynakları politikalarının yürütülmesi,
  • Şirketimizin çağrı merkezinin aranması veya internet sayfasının kullanılması

ve/veya

  • Şirketimizin düzenlediği eğitim, seminer veya organizasyonlara katılım sağlanması amacıyla işlenecektir.

 

Kişisel verilerin toplanma ve saklanma yöntemi; Şirketimizle paylaştığınız kişisel verileriniz, otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle, ofisler, şubeler, çağrı merkezi, internet sitesi, sosyal medya mecraları, mobil uygulamalar ve benzeri vasıtalarla sözlü, yazılı ya da elektronik olarak toplanabilir. Kişisel verileriniz elektronik ve/veya fiziksel ortamlarda saklanacaktır. Şirketimiz tarafından temin edilen ve saklanan kişisel verilerinizin saklandıkları ortamlarda yetkisiz erişime maruz kalmamaları, manipülasyona uğramamaları, kaybolmamaları ve zarar görmemeleri amacıyla gereken iş süreçlerinin tasarımı ile teknik güvenlik altyapı geliştirmeleri uygulanmaktadır.

Kişisel verileriniz, size bildirilen amaçlar ve kapsam dışında kullanılmamak kaydı ile gerekli tüm bilgi güvenliği tedbirleri de alınarak işlenecek ve yasal saklama süresince veya böyle bir süre öngörülmemişse işleme amacının gerekli kıldığı süre boyunca saklanacak ve işlenecektir. Bu süre sona erdiğinde, kişisel verileriniz silinme, yok edilme ya da anonimleştirme yöntemleri ile Şirketimizin veri akışlarından çıkarılacaktır.

 

Kişisel Verilerin Aktarılması;

Kişisel verileriniz, Kanunlar ve sair mevzuat kapsamında ve açıklanan amaçlarla;

  • Türk Telekomünikasyon A.Ş. ve Türk Telekomünikasyon grup şirketlerine,
  • Yetki vermiş olduğumuz, Şirketimiz nam ve hesabına faaliyette bulunan şirketler, temsilcilerimize,
  • Düzenleyici ve denetleyici kurumlara, kişisel verilerinizi tabi olduğu kanunlarında açıkça talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşlara,
  • Belirtilen amaçlar kapsamında iş ortaklıkları, tedarikçi ve yüklenici şirketler, bankalar, kredi risk ve finans kuruluşları ve sair gerçek veya tüzel kişilere,
  • Vergi ve benzeri danışmanlara, yasal takip süreçleri ile ilgili zorunlu kişilere, kurum ve kuruluşlara ve denetimciler de dâhil olmak üzere danışmanlık aldığımız üçüncü kişilere ve bunlarla sınırlı olmaksızın, yurt içinde ve yurt dışında, yukarıda belirtilen amaçlarla iş ortakları, hizmet alınan üçüncü kişi, yetkilendirilen kişi ve kuruluşlara aktarılabilecektir.

 

KVKK’nın 11. maddesi gereği haklarınız; Şirketimize başvurarak, kişisel verilerinizin;

  1. İşlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. İşlenmişse bilgi talep etme,
  3. İşlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  4. Yurt içinde / yurt dışında aktarıldığı 3. kişileri bilme,
  5. Eksik / yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme,
  6. KVKK’nın 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini / yok edilmesini isteme,
  7. Aktarıldığı 3. kişilere yukarıda sayılan (e) ve (f) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme,
  8. Münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  9. Kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

 

KVK Kanunu’nun 13. maddesinin 1. fıkrası gereğince, yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak ile ilgili talebinizi, yazılı olarak veya Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nun belirlediği diğer yöntemlerle Şirketimize iletebilirsiniz.

Yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak için kimliğinizi tespit edici gerekli bilgiler ile talep dilekçenizi bizzat elden teslim edebilir, noter kanalıyla veya Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen diğer yöntemler ile gönderebilir veya info@demirbaslarsucuk.com adresine güvenli elektronik imzalı olarak iletebilirsiniz.

Demirbaşlar Sucuk, geleneksel Türk sucuklarının en kaliteli ve lezzetli örneklerini sunan bir sucuk üreticisidir.

Her Lokmada Keyif
Her Sofrada Demirbaşlar Sucuk

Lezzetin Demirbaşı: Demirbaşlar Sucuk

Sıkça Sorulan Sorular

Sucuklarımızın saklanması için en uygun koşullar, serin, kuru ve havadar bir ortamda olmalarıdır. Bu nedenle, ürünlerimizi mutfağınızın serin ve kuru bir bölgesinde saklamanızı öneririz. Ayrıca, güneş ışığına maruz kalmamalarına ve nemden uzak tutulmalarına dikkat edilmelidir.

Ürünlerimiz genellikle vakumlu ambalajlarda satışa sunulur. Ambalajı açtıktan sonra, ürünlerinizi hava almayan bir kap içinde saklamanız önemlidir. Böylece, ürünlerin tazeliklerini daha uzun süre koruyabilirsiniz. Ayrıca, açılmış ambalajdaki ürünlerinizi buzdolabında saklamak da tercih edilebilir.

Ürünlerimizin saklanması için ideal koşullar, ürün türüne ve ambalaj tipine bağlı olarak değişebilir. Genel olarak, tüm sucuk ve et ürünlerimizi serin, kuru ve havalandırılmış bir yerde saklamanızı öneririz. Ürünlerimizi doğrudan güneş ışığından uzak tutmalı ve nemli ortamlardan korumalısınız.

Kuru ve serin bir yerde saklanmayan sucuklar, hava almayan kapalı bir ambalaj içinde hava alabilecekleri bir ortamda saklanmalıdır. Açıldıktan sonra, ürünlerinizi uygun bir saklama kabında hava almayan bir şekilde muhafaza etmek ve üzerini sıkıca kapatmak önemlidir.

Toptan alım yapmak isteyen müşterilerimiz için geniş ürün yelpazemizde çeşitli seçenekler sunuyoruz. Dana sucuk, pastırma, sosis, vejeteryan sucuk gibi ürünlerimizi toptan alabilir ve işletmenizin veya perakende satışınızın ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. Toptan alımlarda, müşterilerimize özel fiyat avantajları sağlıyor ve büyük miktarlarda alımlarınızda ekstra indirimler sunuyoruz.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, toptan alımlarda da aynı kalite ve güveni sunmayı hedefliyoruz. Ürünlerimizin kalitesi ve tazeliği konusunda asla ödün vermiyor, hijyenik koşullarda üretim yapıyoruz. Ayrıca, toptan alımlarda da müşteri taleplerine özel çözümler sunarak, işletmenizin ihtiyaçlarına en uygun ürünleri temin etmenize yardımcı oluyoruz.

Helal sertifikası, ürünlerin İslami şeriat kurallarına uygun olarak üretildiğini ve tüketiciye sunulduğunu belgeleyen önemli bir belgedir. Bu sertifika, ürünlerin üretim aşamalarından başlayarak, tedarikçi ağına, üretim sürecine ve son ürünün ambalajlanmasına kadar her aşamada helal standartlara uygunluğunu doğrular. Demirbaşlar Sucuk olarak, helal sertifikası almak için gerekli tüm standartlara uymak ve denetimleri başarıyla geçmek için titizlikle çalışıyoruz.

Ürünlerimizin helal sertifikalı olması, müşterilerimize güvenilir ve kaliteli ürünler sunduğumuzun bir göstergesidir. İslami değerlere saygı duyan ve helal gıda tercih eden müşterilerimiz için, bu sertifikaya sahip olmanın önemi büyüktür. Bizler de Demirbaşlar Sucuk olarak, müşterilerimize en iyi ürünleri sunmak için bu standartlara sıkı sıkıya bağlı kalıyoruz.

Eğer siz de helal sertifikalı ve kaliteli sucuk ürünleri arıyorsanız, Demirbaşlar Sucuk olarak bizimle güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Helal sertifikalı ürünlerimizle sofralarınızı şenlendirirken, aynı zamanda sağlık ve güvenle tüketebilirsiniz.

Minimum Miktar Nedir?
Demirbaşlar Sucuk olarak, minimum miktar uygulamamız bulunmaktadır. Ancak, bu miktar ürünlere ve teslimat bölgelerine göre değişiklik gösterebilir. Müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak ve en iyi hizmeti sunmak için, minimum miktarı en uygun seviyede tutmaya çalışıyoruz.

Minimum Miktar Neden Var?
Minimum miktar uygulaması, üretim ve lojistik süreçlerimizi optimize etmemize ve müşterilerimize daha hızlı ve etkin bir hizmet sunmamıza yardımcı olur. Aynı zamanda, toptan alımlar için daha uygun fiyatlar sunabilmemizi sağlar.

Nasıl Sipariş Verebilirim?
Demirbaşlar Sucuk ürünlerini sipariş etmek için, web sitemizde bulunan iletişim bilgilerini kullanarak veya telefonla bizimle iletişime geçerek sipariş verebilirsiniz. Müşteri temsilcilerimiz, minimum miktar ve sipariş detayları konusunda size yardımcı olacaktır.

Lezzetin Demirbaşı: Demirbaşlar Sucuk

Ürünlerimiz

Tavuk sucuk, hindi sosis, tavuk pastırma, tavuk salam, tavuk döner, hindi köfte gibi çeşitli beyaz et ürünleriyle müşterilerimize geniş bir yelpazede seçen

Dana sucuk, sosis, pastırma ve kavurma gibi çeşitli et ürünleriyle geleneksel Türk lezzetlerini sofralarınıza taşıyoruz.

Geniş ürün yelpazemizde çeşitli sucuk çeşitleri bulunmakta olup, her damak zevkine hitap eden lezzetli sucuk alternatifleri sunmaktayız.

Dana, sığır, koyun, besilik hayvan ve etlik piliç gibi çeşitli canlı hayvanları en uygun fiyatlarla temin ediyor ve satışını gerçekleştiriyoruz.